Montaj granit

Servicii

Montaj granit cu garanție pentru lucrare

Montaj granit cu echipe de pietrari profesioniști. Căutați granit și o echipă care să placheze piatră naturală la exterior sau interior? Ați ajuns unde trebuie! 

Montăm Placaje

Montăm placaje de granit la pardoseli interioare și exterioare. Placăm fațade, soclu, gard, perete baie, hol, living, casa scării, etc.

Montăm trepte, glaf, blat

Montăm trepte și contratrepte, glafuri la exterior și interior. Instalăm blat pe mobilă și insulă bucătărie, contrablat, blat baie, capace de stâlp, etc

Impregnare granit

Impermeabilizăm suprafețe placate cu granit la exterior și interior. Alege să protejezi frumusețea pietrei naturale timp îndelungat.

Montaj granit

calitate și
Experiență

Calitatea lucrărilor noastre ne recomandă. Suntem o echipă de pietrari cu peste 14 ani experiență în placări cu granit, marmură, travertin și alte tipuri de piatră naturală. Avem sute de proiecte finalizate cu succes în toată Europa.

Ne-am specializat în montaj granit la extrior și interior. Placăm fațade, soclu, gard, terase, alei, scări, pervaze, piscine. Avem numeroase proiecte de placări pardoseli interioare și pereți living, hol, casa scării, baie, bucătărie, dormitor, etc.

Suntem, de asemenea, specializați în lipirea plăcilor mari de granit (lastre) model bookmatched pe perete și pardoseală. Placăm medalioane pentru biserici și proiecte comerciale, dar și pentru locuințe.

Montăm
blaturi

Instalăm blaturi de bucătărie și baie. După ce mobila de bucătărie este așezată în poziția finală, masurăm cu exactitate suprafețele. Există situații în care este necesar să facem șabloane pentru blaturile de bucătărie cu forme speciale sau care necesită decupaje.

Lipim backsplash / contrablat / panou de spate cu rol de protecție antistropire în bucătărie și baie, blat pentru insulă, etc.

Montam
trepte și
glafuri

Placăm scările și pervazele exterioare și interioare. Montăm trepte și contratrepte, glafuri, capace de stâlp, gard și poartă

Folosim adezivi profesionali pentru granit. Adezivul MAPEI are calitate superioară și se aplică ușor. Este elastic și impermeabil, prin urmare rezistă la variații mari de temperatură și are rol izolator.

Impregnăm suprafețele de granit, marmură, travertin pentru protecție împotriva e murdăriei, apei și petelor. Deși granitul este un material foarte rezistent recomandăm impermeabilizarea acestuia.

Adeziv
impermeabilizant piatra

Ați găsit ce căutați?

Trimiteți comanda prin email sau Whats App

Nu știți ce să alegeți?

Avem și alte modele în stoc  depozit, care nu au fost actualizate pe site.