Contactați-ne

Contact granit. Aveți întrebări? Ne bucurăm să vă ajutăm. Nu ezitați să ne contactați, iar noi vă răspundem în câteva minute.

Vizitați-ne

Strada Oașului, Nr. 12
Otopeni, București

Date contact Granit

Ați găsit ce căutați? Trimiteți comanda prin email sau whatsapp și vă răspundem rapid.

Încă nu știți ce să alegeți? Apelați-ne și vă ajutăm noi.

contact granit

Contact granit

Cauți granit? La noi găsiți stocuri permanente, calitate, profesionalism, promptitudine și prețuri competitive!

Suntem mereu aproape și vă răspundem rapid la orice întrebare. Avem colegi foarte bine pregătiți care vă consiliază și vă oferă soluții tehnice și estetice. Vă ajutăm să alegeți materialul potrivit pentru proiectul dvs.

Avem stocuri mari de placaje granit, marmură, travertin și alte tipuri de piatră naturală pe care le livrăm a doua zi la locația lucrării. Avem de vânzare adezivi și impermeabilizanți pentru granit. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte, glafuri, blat de bucătărie și baie. Capace de stâlp, poartă și gard, plintă și bordură de duș. Debităm la dimensiunea proiectului dvs, plăci mari de granit model bookmatched pentru placare pereți și pardoseală. Executăm orice alte tipuri de piese personalizate de piatră naturală.

Contactați-ne și primiți oferta de preț în câteva minute!

Montăm granit și beneficiați de garanție pentru lucrare. Ne deplasăm în toată țara și în Europa pentru lucrări de montaj granit. Placăm pereți și pardoseli interioare și exterioare. Montam trepte și contratrepte la scări, glafuri. Instalăm blat de bucătărie și baie, panou de spate anti stropi. Montăm lastre de granit model bookmatched pentru interioare exclusiviste. 

Contactați-ne pentru măsurători și montaj granit la exterior și interior.

Ați găsit ce căutați?

Trimiteți comanda prin email sau Whats App

Nu știți ce să alegeți?

Avem și alte modele în stoc  depozit, care nu au fost actualizate pe site.