Piese Personalizate

Piese personalizate debitate la comandă din lastre (plăci mari) de granit aflate permanent în stoc. Prelucrăm la comandă trepte și contratrepte, glafuri, blat de bucătărie și baie. Decupăm la dimensiunea proiectului dvs. backsplash / contrablat /panou anti stropi.

Debităm plăci mari de granit pentru placare perete și pardoseală decorativă cu model bookmatched. Executăm bordură de duș, plintă, capace de stâlp, gard și poartă și orice alte piese personalizate de granit.

Cu ajutorul CNC putem realiza decupaje speciale și prelucrare la cant, plăcile pot fi decupate cu rază și pot avea diferite forme și dimensiuni. Putem executa decupaje în blatul de bucătărie pentru plită, chiuvetă, baterie, priză, dozator de detergent. Canale de scurgere pentru blatul de bucătărie și baie. Canale cu rol antiderapant la trepte scară, picurător pentru glafuri, etc.

Modelele noastre de granit sunt foarte diversificate și cu o paletă coloristică variată. Putem executa piese personalizate din granit lucios, mat și fiamat. Spre exemplu, recomandăm treptele de granit fiamat antiderapant pentru scările de la exterior, granit mat și lucios pentru pardoseli interioare.

Solicitați ofertă de preț pe baza măsurătorilor estimative!

Termen de execuție: 2-3 zile lucrătoare și livrare rapidă la locația lucrării.

Afișez 1 - 16 din 58 de rezultate